ahmetbeyler
Yeni Üye
Yeni evlenen çiftler içinde bilhassa muhakkak bir kesitin sosyal medyada emsal biçimde davrandığını daha evvel fark ettiniz mi? Bu kümedeki beşerler, toplumsal medya hesaplarında daha süslü yemekler, çeşitli öyküleri olan kahve molaları üzere günlük hayattan paylaşımlar yapıyorlar.
elbet istediğiniz şeyleri yapmakta özgürsünüz, lakin kimi zaman işler denetimden çıkabiliyor. Üstelik bu denetimden çıkan şeyler bir de toplumsal medya platformlarında paylaşıldığında ortaya son derece farklı imgeler çıkabiliyor.
Sevgiyi tabir etmek hoş şeydir ancak telefonun art kapağına da WhatsApp görüşmelerini koymasak mı?
“Pilavın kabahati neydi diye?” sormak istiyorum yalnızca.
Biraz da 90’lı yılların yeni gelinlerine gidelim. Her şeyi geçtim de hijyen başımı kurcalamaya devam ediyor.
Dantelsiz çay bardağından çay içmem diyenlere…
Biraz fazla mı pembe güya?
Dümdüz pet şişeyle su içmek de ne bileyim.
Minik emoji yumurtalar üzere görünüyorlar.
İnsanın canı krep çektiyse de iştahı kaçıyor.
ABD sinemalarındaki rehabilitasyon konuşmaları üzere. “Benim adım Elon ve ben bir uyuşturucu bağımlısıyım.”
Hayır hepsini geçtim üzerinde 9 numara dahi yazıyor. Muhtemelen bir evvel 8 tane daha aynısından yapıldı.
Bunun yalnızca bir bulaşık süngeri olduğunu, yatak dediğimiz şeyin fazlaca daha büyük olduğunu lütfen hatırlatalım.
Bu efsane sunum hakkında bir açıklama bile yapmak istemiyorum.
Et yiyen insanı vegan olmaya itecek bir görsel bu. Hayır mantıklı değil, bir emele hizmet etmiyor.
elbet istediğiniz şeyleri yapmakta özgürsünüz, lakin kimi zaman işler denetimden çıkabiliyor. Üstelik bu denetimden çıkan şeyler bir de toplumsal medya platformlarında paylaşıldığında ortaya son derece farklı imgeler çıkabiliyor.
Sevgiyi tabir etmek hoş şeydir ancak telefonun art kapağına da WhatsApp görüşmelerini koymasak mı?
“Pilavın kabahati neydi diye?” sormak istiyorum yalnızca.
Biraz da 90’lı yılların yeni gelinlerine gidelim. Her şeyi geçtim de hijyen başımı kurcalamaya devam ediyor.
Dantelsiz çay bardağından çay içmem diyenlere…
Biraz fazla mı pembe güya?
Dümdüz pet şişeyle su içmek de ne bileyim.
Minik emoji yumurtalar üzere görünüyorlar.
İnsanın canı krep çektiyse de iştahı kaçıyor.
ABD sinemalarındaki rehabilitasyon konuşmaları üzere. “Benim adım Elon ve ben bir uyuşturucu bağımlısıyım.”
Hayır hepsini geçtim üzerinde 9 numara dahi yazıyor. Muhtemelen bir evvel 8 tane daha aynısından yapıldı.
Bunun yalnızca bir bulaşık süngeri olduğunu, yatak dediğimiz şeyin fazlaca daha büyük olduğunu lütfen hatırlatalım.
Bu efsane sunum hakkında bir açıklama bile yapmak istemiyorum.
Et yiyen insanı vegan olmaya itecek bir görsel bu. Hayır mantıklı değil, bir emele hizmet etmiyor.