Perşembe: Google olmadan Pixel Tablet, Microsoft'un Quante Computing Devrimi

Aramizda

Aktif Üye
Alternatif Akıllı Telefon İşletim Sistemi /E /OS geliştiricisi ilk tabletini satıyor: Murena Pixel tabletinin bir Google Chip var, ancak Google izlemesi yok. Donanım 2023'teki piksel tabletine karşılık gelir, ancak işletim sistemi Google hizmetleri olmayan bir Android türevidir, böylece kullanım anonim kalır. Bu arada Microsoft, topolojik kubitlere dayanan dünyanın ilk kuantum işlemcisini sundu. Majorana 1, çok güçlü kuantum bilgisayarları mümkün kılmalıdır, çünkü gelecekte bir milyon kubit olabilir. İlk fonksiyonel prototip kısa süre içinde tamamlanmalıdır. Bu, orta menzilli iPhone Apple'ın iPhone 16E'sinde yeni tasarım ve AI desteği ile bitti. Daha önce kompakt iPhone SE olarak bilinen model artık önemli ölçüde daha büyük ve daha pahalı. Dışarıda, iPhone 13 ve 14'ü hatırlatıyor, ancak iPhone 16'nın yan eylem düğmesini ele geçiriyor. İçinde büyük bir yenilik var-kısa bir bakışta en önemli raporlar.

Reklamcılık

A Google Olmadan Android Tablet: Yeni Murena Pixel Tablet bununla koşar Android Türev /E /OS. Tamamen Google Hizmetleri olmadan Genellikle Android'de her yerde bulunan dışarı çıkar. Tabletin donanımı ise Google'dan geliyor, çünkü 2023'te piyasadaki Google Pixel Tablet 128 GB dahili bellek ile. Fransız sağlayıcı Murena, cihazı zaten 539 Euro için teslim ediyor. Murena, Google'ın Android'i /E /OS ile değiştirdi, U (Android 14'e dayanarak), bu da tüm yazılım ve hizmetlerin kaldırıldığı veya devre dışı bırakıldığı anlamına geliyor Google'a kişisel veriler Göndermek. Murena'nın “App Lounge” hakkında Anonim olarak yüklü ücretsiz Android uygulamaları Olun: Murena, Google olmadan piksel tablet getirir.

Hala gelecekteki müzik, ama umut verici Microsoft'un Majorana 1. YENİ Kuantum işlemci Temel, birkaç yıl içinde çok güçlü kuantum bilgisayarlar olmalıdır. Bunlarla, geleneksel bilgisayarlarla hesaplamaları yıllar alacak bilimsel ve tıbbi sorunlar önemli ölçüde daha kısa bir süre içinde çözülebilir. Microsoft bunu temel alıyor Yeni Malzemeler ve bir Yeni Mimari yaratmak. Yeni çip, topolojik kubitlerkuantum bilgisayarların çekirdeğini temsil ediyor. Birincisi prototip şimdi geliştiriliyor, daha sonra çip olmalı bir milyon kubit Daha yüksek performans için: Microsoft, New Majorana Chip'i kuantum bilgi işlem için bir atılım olarak tanımlıyor.

Yeni, ama zaten belirli bir yayın tarihi ile Apple'ın iPhone SE'nin halefi. İPhone SE 4 yerine yeni gelen “İPhone 16e“Bunun dışında, tanıdık kavram Mevcut: Üretici her zaman bilinen farklı iPhone nesillerinin tasarımını ve bileşenlerini karıştırdı. Yeni iPhone için bu bir demek büyük atlama. SE 3, 10 yıl önce iPhone Serisi 6 ila 8'in tasarımına dayanıyordu. Yeni yürütme görünüyor Harici olarak büyük ölçüde iPhone 13 ve 14'e dayanmaktadırBuna göre iPhone 16e düşüyor önemli ölçüde daha büyük kompakt seleflerden. Ancak, giriş iPhone'un fiyatı da artar: Apple tamamen “16e” olarak yenidir.

Önden, iPhone 16e iPhone 13 ve iPhone 14'ten neredeyse hiç ayırt edilemez. (Resim:

Elma

)))

Google kaçtı İtalya bir iddianame vergi kaçakçılığı ve olası bir fatura bir milyar avro. Veri grubu bunun yerine öder 326 milyon Euro. Vergi polisi, eylemi sonuçlandırdı, kamu savcısı İrlandalı bir Google yöneticisine karşı iddianameyi bıraktı. . 2017'den itibaren çarpıcı süreçleri hatırlatıyor. O zaman, İtalyan organları Google'ı da suçladı. Sonunda, Google toplam 306 milyon avro ödedi. Konu ayarlandı ve ilgili herkes o zamandan itibaren nasıl doğru davranacağını biliyordu. Aslında. Kaçınılmaz Google görünüşe göre İtalya'daki vergi yükümlülüğünü yeterince yerine getirmedi. Ancak Google için bir indirim var: bir milyar yerine vergi ödemesinde 326 milyon avro.

Bugünün sürümünde #heisshow Diğer şeylerin yanı sıra, yaklaşmakla ilgili Pempettag seçimiiçin Wahl-O-Mat yeni kullanım kayıtları kaydedildi. Ama ne kadar güvenilir Seçim Yardımları? Wahl-O-Mat için alternatifler nelerdir? Öte yandan yapraklar Ki-alexa Bekledim çünkü Amazon Onun başlangıcı olmalı AI merkezli Alexa tekrar hareket et. Yapay zekanın ses asistanına entegrasyonu nasıl başarısız olur? Zaten başarısız oldu AI PIN. Denemesi İnsancıldan AI giyilebilir ürünler ile biten HP tarafından devralma. Sebepler nelerdi? AI teknolojisi aracılığıyla bir akıllı telefonun yerine geçme vizyonu çok iddialı mıydı? Bunlar bugün saat 17: 00'de #Heises şovunda canlı: Wahl-O-Mat, Ki-Alexa, Ai-Pin-Aus.

Ayrıca önemli:

(FDS)