Aramizda
Aktif Üye
Doğru monitörü seçmek her zaman göründüğü kadar kolay değildir. Çünkü sizin için çok önemli veya tamamen alakasız olabilecek birçok işlev ve parametre var: Hangi formatı istiyorum ve hangi çözünürlük, piksel yoğunluğu ve diyagonal? Ne zaman yüksek bir yenileme oranına, özel bir anti-yansıtıcı, büyük bir renk alanı veya HDR desteğine ihtiyacım var? Ergonomi, anahtar kelime parlaklığı ve yükseklik ayarı nasıl? Kavisli (kavisli) ekranların avantajları nelerdir – ve hangi dezavantajlar?
Haftalık C'T-Podcast C't Uplink …
C'T Uplink'in bu bölümünde, kendimizi sadece bu sorulara adamakla kalmıyor, aynı zamanda doğrudan monitöre entegre veya harici olarak USB-C ve Thunderbolt için yerleştirme istasyonları hakkında konuşuyoruz.
Stüdyoyu Ziyaret Etmek: Ulrike Kuhlmann, Christof Windeck
Ev sahibi: Jan Schüßler
Üretim: Gordon Hof
Monitörler, rıhtımlar ve parantezlerle ilgili başlık konumuz C'T 10/2025'te okunabilir.
WhatsApp kanalımızda Torsten ve Yayın Yönetmeni'den Jan, BT dünyasındaki olayları sıralayın, en önemli şeyi birlikte özetleyin ve meslektaşlarımızın neye hazırlandığına bir göz atın.
► Dergi
► Mastodon'da
► Instagram'da
► Facebook'ta
► Bluesky'de
► İpliklerde
► Kağıt üzerinde: dergiler nerede olursa olsun!
(JSS)

Haftalık C'T-Podcast C't Uplink …
C'T Uplink'in bu bölümünde, kendimizi sadece bu sorulara adamakla kalmıyor, aynı zamanda doğrudan monitöre entegre veya harici olarak USB-C ve Thunderbolt için yerleştirme istasyonları hakkında konuşuyoruz.
Stüdyoyu Ziyaret Etmek: Ulrike Kuhlmann, Christof Windeck
Ev sahibi: Jan Schüßler
Üretim: Gordon Hof
Monitörler, rıhtımlar ve parantezlerle ilgili başlık konumuz C'T 10/2025'te okunabilir.
WhatsApp kanalımızda Torsten ve Yayın Yönetmeni'den Jan, BT dünyasındaki olayları sıralayın, en önemli şeyi birlikte özetleyin ve meslektaşlarımızın neye hazırlandığına bir göz atın.
► Dergi
► Mastodon'da
► Instagram'da
► Facebook'ta
► Bluesky'de
► İpliklerde
► Kağıt üzerinde: dergiler nerede olursa olsun!
(JSS)