Elon Musk’ın Babası, Oğlundan Gurur Duymadığını Açıkladı

ahmetbeyler

Yeni Üye
Geçtiğimiz hafta kendisinden 41 yaş küçük üvey kızıyla çocuk yaptığını açıklayarak ve ‘Dünyada olmamızın tek sebebi üremek’ diyerek gündeme oturan Elon Musk’ın babası Errol Musk, bugün şoke eden bir açıklama daha yaptı. Errol Musk, dünyanın en güçlü insanı olan oğlundan gurur duymadığını paylaştı.

Avustralya radyosunda The Kyle and Jackie O Show’a katılan baba Musk, Elon’ın başarılarıyla gurur duyup duymadığı sorusuna “Hayır. Bilirsiniz, uzun vakittir hayli şey yapan bir aileyiz, aniden bir şeyler yapmaya başlamış üzere değiliz.” tabirlerini kullandı. Yani baba Musk, birnevi Elon Musk’ın muvaffakiyetlerinin kendileri için bir nevi ‘basit’ olduğunu paylaştı.

Tesla ve SpaceX, Elon Musk’ın istediği pozisyonda değil:

Bu açıklamalarının akabinde Errol Musk, Elon Musk’ın çeşitli şirketleri hakkında olmak istediği yerden ‘geride’ kaldığını hissettiğini paylaştı. Elon’ın bu durumdan keyifli olmadığını belirten Errol, kelamlarına şöyle devam etti:

“İlerleme konusunda hüsrana uğradı ve bu anlaşılabilir bir durum. Kulağa çılgınca geldiğini biliyorum fakat biz aile olarak bu biçimde düşünmeye meyilliyiz. Artık 50 yaşında ve ben onu hala küçük bir çocuk olarak görüyorum. Fakat o 50 yaşında, yani yaşlı bir adam.”

Bu kelamlarının akabinde baba Musk, Elon Musk’ın kardeşi Kimbal Musk içinyaşamımın gururu ve sevinci” tabirlerini kullandı. Errol, 700 milyon dolarlık net servete sahip olduğu düşünülen Kimbal’ın bir milyarder olduğunu da öne sürdü.

Üvey kızıyla yaşadığı ilgi bir daha gündeme geldi:

Röportaj sırasında Errol Musk’ın üvey kızıyla yaşadığı ilgi bir kere daha gündeme getirildi. Errol, üvey kızı Jana Bezuidenhout ile münasebete girmesinin ‘tamamen normal’ olduğunu paylaştı.

Elon Musk kimdir, bugünlere nasıl geldi merak ediyorsanız çabucak aşağıdaki görüntümüzü izlemenizi tavsiye ederiz…