Arazi otobüsündeki bölmeler: “Yaralı çocuklara ve sürücüye yakınlık ve ne olduğunun hızlı bir şekilde doğrulanması”

Aslıhan2312

Co-Admin
“Öncelikle kazada yaralanan çocuklara, sürücüye ve ailelerine yakınlığımı ifade etmek istiyorum. Kimsenin hayatının tehlikede olmadığına sevindim. Kurtarma zamanında ve koşullara uygun olarak yapılmıştır. Haberi alır almaz, hemen Autolinee Toscane üst yönetimi ile temasa geçtim ve ilgili aracın verimliliği ve tabi tutulduğu kontroller hakkında güvenceler aldım”.

Bunlar, hareketlilik ve ulaşımdan sorumlu bölge meclis üyesi Stefano Baccelli’nin, bugün öğleden sonra erken saatlerde Pontremoli’yi Massa Carrara eyaletindeki Zeri’ye bağlayan 1. hattaki bir otobüsün karıştığı kazayla ilgili ilk açıklamaları. yerel teknik enstitünün 19 öğrencisi ve aracın sürücüsü katıldı.

Meclis üyesi Baccelli, “Bölge olarak, durumun gelişimini takip etmeye devam edeceğiz ve tramvay şirketinin etkinleştirdiği iç denetimin sonuçlarını öğrenmeyi bekleyeceğiz. Toskana bölgesinin herhangi bir bölgesinde kazaların tekrarını önlemek için her şeyi yapacağımızı söylemeye gerek yok.”