3D Yazıcı alanında bilgi transferi: Fablab, University Pearl'i alır

Aramizda

Aktif Üye
Fablab Kamp-Lintfort, Şubat ayının “Şirketler şekillendiren yenilikler ile tasarlama” konusunu eşleştiren üniversite inci ile ödüllendirildi. Rhein-Waal Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ve ZDI Center Kamp-Lintfort tarafından işletilen yüksek teknoloji atölyesi, modern üretim teknolojilerini keşfetmek isteyen herkese kapılarını açar. İster prototipler geliştiren yeni başlayanlar, nane mesleklerini keşfeden öğrenciler veya eğitimlerine devam etmek isteyen uzmanlar olsun.

Reklamcılık

Fablab, 3D baskı ve tarama ve tarama, lazer kesme, şekiller ve sulama, elektronik ve lehimleme için atölyeler ve geleneksel metal ve tekstil işleme dahil olmak üzere çok çeşitli araştırma ve çalışma alanları sunmaktadır. Bu kapsamlı bir eğitim programı ile desteklenmektedir: endüstriyel, zanaat ve mimari odalarla işbirliği için devam eden eğitimden uluslararası Fablab ağından derslere kadar.

Fab Academy ve Fab Learning Academy'nin yanı sıra çok çeşitli etkinliklerin yanı sıra uluslararası eğitim programları ile Fablab, dijital üretim ve teknolojik eğilimler hakkında pratik bilgiler vermektedir. Buna ek olarak, katılımcıların dijital üretim süreçlerinin olanaklarını öğrenebilecekleri ve daha fazlasını öğrenebilecekleri farklı hedef gruplar için farklı olaylar düzenler.

Çok çeşitli eğitim ve ileri eğitim ile Fablab

Bilim Bilgi Servisi (IDW) tarafından bildirildiği gibi, jüri özellikle farklı hedef gruplar için geniş eğitim ve ileri eğitim teklifini ikna etti. Stifter Band jürisi, “Fablab'ı, yenilik ve kurucu ve yetenekli işçilerin yanı sıra vasıflı işçilerin eğitimi ve kalifikasyonunu teşvik eden modern üretim teknolojileri ile başa çıkmak için uluslararası bir projenin başarılı bir bölgesel uyarlamasını kullanmaktan mutluluk duyuyoruz.” Dedi. “Uzmanlar da dahil olmak üzere farklı hedef gruplar için geniş eğitim ve daha fazla eğitim teklifinden özellikle etkilendik.

“Üniversite boncukları” yenilikçi ve örnek üniversite projeleri ile karakterizedir. Her ay Stifterverband, bir projeyi gündeme getiriyor. 2025 yılında ödül, projelere, araştırma ve yeniliği birbirine bağlayan ve iş ve bilim arasındaki işbirliğini güçlendirmeye odaklanıyor. Mükemmel projeler, araştırmaların nasıl başarılı olduğunu ve bilim ve ekonominin faydalarının ondan ne aldığını göstermektedir. Üniversiteler başvuru ve önerileri istediğiniz zaman çevrimiçi olarak gönderebilir.

(USZ)